ENERGETIX MAGNEETSIERADEN
VAN DER VLIST WELLNESS

op alle ENERGETIX magneetsieraden twee jaar garantie - geen verzendkosten - niet goed, geld terug - 7 dagen per week bereikbaar van 08.00 tot 22.00 uur - bestellen via webshop, telefonisch of per email

Energetix Bingen

naar de ENERGETIX webshop
ENERGETIX magneetsieraden  

   kracht en schoonheid    
 

ENERGETIX magneetsieraden zijn exclusieve design sieraden met permanente Neodymium magneten, waarmee ze zich onderscheiden van alle andere sieraden.

http://picasion.com/

ENERGETIX magneetsieraden worden over de hele wereld verkocht. De unieke combinatie van schoonheid en wellness maakt dat miljoenen mensen door het dragen van de sieraden nieuw levensgeluk en dagelijkse energie vinden.  

 

 Volg ons ook op
Facebook magneetsieraden.nu

voor speciale acties en aanbiedingen!
      LAATSTE NIEUWS     
 
 
               *******
 
   Nieuwe voorjaars-/
   zomercollectie 2018
ENERGETIX voorjaars en zomercollectie
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******

  
Nieuwe collectie voor
   dierenliefhebbers
  

ENERGETIX voor dierenliefhebbers
    Klik hier voor meer informatie. 
 
               *******
 
   Warme dierendeken
   met 7 magneten   
  


    Klik hier voor meer informatie. 
          
          *******
   MagnetComfort nekkussen
   Nu verkrijgbaar:
    het comfortabele nekkussen met
    8 magneten, 
voor thuis of op reis.
ENERGETIX hoofdkussen
    Klik hier voor méér informatie.
 
 
          *******
   Nieuwe collectie 2018  
   Nu verkrijgbaar:
   de nieuwe collectie ENERGETIX  
   magneetsieraden.
ENERGETIX magneet sieraden
    Bekijk de complete collectie
   in de webshop.
 
          *******   
    Nieuwe SportEX collectie
   Nu verkrijgbaar:
    de nieuwe ENERGETIX
    sportarmband met nog
    sterkere magneten.
ENERGETIX sportEX armband
    Klik hier voor nadere informatie.
 
      
ENERGETIX verkoopt ook diverse wellness producten

Behalve de bekende ENERGETIX magneetsieraden, zoals de armband met magneten en de oorbellen en kettingen met een ENERGETIX magneet, bieden wij ook verschillende wellness producten met magneetwerking aan. Ook die zijn zowel in de ENERGETIX webshop als telefonisch of per email te bestellen.

ENERGETIX wellness accessoires

Hieronder vindt u alle informatie en door op de diverse foto's te klikken kunt u de ENERGETIX wellness accessoires direct in de webshop bestellen. 

 

ENERGETIX nekkussen

Het MagnetComfort nekkussen biedt comfort en wellness bij ontspanning en slaap. Het hoogwaardige geheugenschuim wordt aan de buitenkant omhuld door knuffelzacht materiaal. De ergonomische vorm kan nekpijn en spanning helpen voorkomen. Acht sterke neodymiummagneten van elk 0,12 Tesla in het schouder- en nekgebied  zorgen via de magnetische kracht voor het extra wellness-effect.

ENERGETIX Magnet Comfort nekkussen

Ideaal voor thuis en onderweg. Probeer het zelf uit. Verpakt in de transporttas wordt het nekkussen heel klein en kan het gemakkelijk op elke reis worden meegenomen.

 


ENERGETIX magneetbandages

De magneetbandages van ENERGETIX (in twee uitvoeringen) zijn voorzien van bipolaire magneten,  die voor aangename warmte zorgen en spanningsklachten helpen verminderen. De zilverionen beschermlaag zorgt ervoor dat de bandages antibacterieel zijn.

ENERGETIX magnbeetbandage

Bij de bandage worden bevestigingsbanden met klittenband geleverd, waardoor deze overal op het lichaam gemakkelijk te bevestigen is. Eventueel kan een losse hoes bijbesteld worden, waarmee de ENERGETIX magneetbandages ook als zit- of hoofdkussen kan worden gebruikt.

 

ENERGETIX magnetische inlegzooltjes

Deze zijn in twee uitvoeringen leverbaar in verschillende maten.

De Magnet4GO! Inlegzooltjes van Magnawell® hebben een anatomisch gevormd voetbed met 6 neodymium magneten per zooltje. Die bewerkstelligen een aangenaam gevoel van welzijn door het hele lichaam! Het voetbed is gemaakt van ademend microfiber, ventileert uitstekend en is  schokabsorberend.

ENERGETIX inlegzooltjes

De MagnetWalk! Inlegzooltjes zijn gemaakt uit leder en hebben ook ieder 6 neodymium magneten, die zorgen voor maximaal comfort. Deze ENERGETIX magneetzooltjes zijn extra dun en passen daardoor in ieder type schoen.

 

ENERGETIX MagnetSticks  

Deze veel verkochte waterstaafjes – die in een waterkaraf geplaatst kunnen worden - brengen het magnetische krachtveld direct over in de dagelijkse hoeveelheid van 1,5 liter water die u moet drinken als u ENERGETIX magneetsieraden draagt.  

ENERGETIX waterstaafje

De MagnetSticks zijn ook nog eens heel leuk om te zien. De uitvoering met klavertje vier wordt door veel mensen beschouwd als geluksbrenger!

 

ENERGETIX massage steen

De magnetische massagesteen van ENERGETIX is populair bij vele masseurs in Nederland en België.

ENERGETIX massagesteen

De roestvrij stalen steen heeft een speciale vorm, waardoor hij comfortabel in de hand ligt. Hij geeft bij gebruik direct warmte af aan het lichaam. De kleinere massagesteen met koper vindt u bij "MagnetPebble" in de webshop.

 

 

ENERGETIX heeft een nog uitgebreider assortiment van roestvrij stalen elementen, die de magnetische kracht op het drinkwater en op het lichaam overbrengen, zoals het overbekende magneethartje en het gezichtsmasker. Het complete aanbod ENERGETIX wellness producten vindt u in de ENERGETIX webshop.